Armbånd og billet

Når du har fået tildelt dine vagter og har accepteret dem, vil du kunne hente din billet på din profil på Copenhellcrew.

Som frivillig får du adgang til alle 4 dage på festivalen. Derudover får du også adgang til vores særlige frivilligområde Satans Baghave, hvor du foruden frivilligbaren finder masser andre sjove og hyggelige aktiviteter igennem festivalen!

I forbindelse med dine vagter, har du også adgang til crew-bagområdet, hvor du finder bl.a. Restaurant Skærsilden og Crew-kontoret. Hvis du ikke er på vagt eller har et ærinde, beder vi dig om ikke at opholde dig i bagområder. Ligeledes er det ikke tilladt at opholde sig på festivalpladsen i forbindelse med opbygning og nedtagning, hvis ikke du er på vagt. Du skal være velkommen til at komme og få påsat dit armbånd inden din første vagt, men vi kan ikke give dig adgang til pladsen, hvis ikke du skal på vagt.

 

 

Du kan hente dit armbånd til vores pre-event på Onkel Dannys plads i København samt i Crew check-in.

 

 

Kan du af erhvervsmæssige årsager ikke have dit armbånd på mellem dine vagter, skal du henvende dig på Crew-kontoret. Hvis du er nødsaget til at afklippe dit armbånd og du ikke er på pladsen, skal du først kontakte Crew-kontoret og lave en aftale herom. Du kan kontakte os på frivillig@copenhell.dk eller på telefon +45 53 66 96 66.