Foreninger

SKAL DIN FORENING PÅ COPENHELL 2024?  

Nu genåbner COPENHELL muligheden for, at foreninger kan stille med frivillige på COPENHELL og dermed tjene penge til foreningskassen.

 

HVAD ER COPENHELL? 

COPENHELL er Danmarks største rock- og metalfestival. COPENHELL hører hjemme på Refshaleøen og fylder den store beton-plads med fire scener, 38.000 gæster, frivillige og ansatte, en masse madboder, barer og unikke områder. Herunder områder som ”Udgaard”, hvor der grilles og drikkes mjød, ”Satans Baghave” – vores frivilligområde med bar og masser hyggelige og sjove aktiviteter, ”Biergarten” – vores kæmpe festtelt med øl, musik og dans til den lyse morgen.

Hele festivalpladsen er fyldt med kunstinstallationer af den sorteste slags og mennesker af den absolut rareste slags.

COPENHELL er en københavnerbegivenhed, og vi værdsætter, at vi kan arbejde sammen med og dele festivalen med dedikerede frivillige og foreninger.

COPENHELL er langt hen ad vejen båret af frivillige kræfter og dette unikke fællesskab kan du og din forening nu blive en del af og samtidigt tjene penge til foreningskassen!

 

TYPER AF OPGAVER  

Vi har mange forskelligartede opgaver hos COPENHELL, som kan varetages af såvel store som små foreninger. Sammen finder vi den helt rigtige opgave til netop jeres forening. Se vores Jobbank, hvis det lyder som noget for jer.

 

KONTAKT  

Er du interesseret i at høre mere, eller er din forening klar på en tjans? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på frivillig@copenhell.dk.

 

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA JER!