Mad og drikke

Dette afsnit gælder kun COPENHELLs frivillige
(Troopers, Fighters, Warriors, Hellraisers & Hardcore Helpers)

 

NÅR DU ARBEJDER FØR ELLER EFTER FESTIVALEN

Før og efter festivalen spiser vi sammen i vores dødlækre Restaurant Skærsilden.

Vi tilbyder frokost til alle og aftensmad til dem, som har lyst til at blive og spise sammen efter endt vagt. Husk at spise morgenmad hjemmefra.

I mellem hovedmåltiderne sørger vores Snackpatrol for at ingen går sukkerkolde undervejs.

Vi er sorte udenpå, men grønne indeni, så vi vil gerne opfordre til at du medbringer din egen vanddunk og genopfylder vandflasker. Det kan du ved alle fritstående håndvaske og vandposter.

I restaurant Skærsilden vil det altid være muligt at spise plantebaseret, og de mest gængse fødevareallergier kan vi også imødekomme.

I forbindelse med dine vagter før og efter festivalen, er du velkommen til selv at medbringe mad- og drikkevarer, hvis du ønsker det.

For få frivillige, som arbejder på skæve tidspunkter, vil der være andre tilbud – i så fald, giver vi besked.

 

NÅR DU ARBEJDER UNDER FESTIVALEN

Arbejder du under festivalen, får du tildelt et antal mad- og drikkebilletter på dit chiparmbånd, som du kan bruge ude i størstedelen af madboderne og i de store barer. Når vi nærmer os festivalen, vil der her være en oversigt over, hvor du kan bruge dine mad- og drikkebilletter.

Husk at det naturligvis ikke er tilladt at drikke alkohol på dine vagter. Men vi drikker gerne en fyraftensbajer sammen i Satans Baghave 😁

Vores Snackpatrol sørger løbende for, at der vil være mulighed for at få en kop kaffe eller en snack under dine vagter.

Medbring meget gerne en vanddunk og genopfyld vandflasker ved vandposterne. Det er satans god stil!

Det er kun tilladt at medbringe egen mad og drikke på festivalen efter skriftlig aftale. Du er velkommen til at sende os en mail på frivillig@copenhell.dk.