Transport

Her kan du læse mere om forskellige transportmuligheder til festivalpladsen.  

COPENHELL ligger på Refshaleøen på den gamle B&W-grund på Amager i København. Adressen er Refshalevej 185, 1432 København K.  

Vi anbefaler at gå, cykle eller tage med offentlig transport, da der er meget begrænset plads til parkering af biler. 

 

CYKEL

Der er særskilt cykelparkering i nærheden af Crew check-in til dig, når du er på vagt. Vi henstiller til at alle bruger COPENHELLs publikumscykelparkering, hvis man ikke er på vagt.  

Vær særligt opmærksom på ikke at låse din cykel fast til hegn eller andre af vores installationer, da disse skal kunne flyttes med kort varsel. Vi forbeholder os retten til at fjerne din cykel, hvis den står i vejen eller hvis den er låst fast til en installation.  

 

BIL

Det kan ikke anbefales at køre i bil til COPENHELL. Før og efter festivalen er det desværre ikke muligt for COPENHELL at stille parkeringspladser til rådighed. Vi henviser til lokalområdets parkeringsforhold. Du skal selv være opmærksom på regler, tidsbegrænsninger, priser, afgifter osv. COPENHELL refunderer ikke parkeringsudgifter, afgifter eller bøder.  

Under festivalen henviser vi til COPENHELLs betalingsparkering.  

 

BUS

Bus 2A kører ofte til festivalpladsen. Vi henviser til, at du selv tjekker tider på www.rejseplanen.dk eller www.dinoffentligetransport.dk. Derudover bliver der under festivalen indsat ekstra shuttlebusser. 

 

HAVNEBUS

Havnebussen er også en mulighed. 991/992 sejler til og fra Refshaleøen lige ved Sønder Hoved campingpladsen. Vi henviser til, at du selv tjekker tider på www.rejseplanen.dk eller www.dinoffentligetransport.dk.