Bartender – Cider-bar
PERIODE
Under COPENHELL
OPGAVER
Det hele kan ikke altid handle om bajere! I vores helt egen Cider-bar kan tørstige COPENHELL-gæster lade sig henføre at den fineste fermenterede frugt på markedet – det er stadig HÆVI, vi lover!
Udover at slænge lokalproducerede lækkerier som æblecider, pærecider, kirsebærcider (hva’ gir du!!) og spritz over disken, kommer Cider-baren til at fungere som en åndehul, hvor gæsterne kan lade batterierne op og fordybe sig i en god drink.
Vi leder efter dig, der går op i de produkter, du serverer, og som er klar på at give vores gæster den bedst mulige oplevelse.
KVALIFIKATIONER
- Et godt service-gen er et stort plus
- Erfaring som bartender er en stor fordel, men ikke et krav
- Du skal kunne stå og gå i mange timer – og derudover holde tungen lige i munden i travle perioder
- Du må gerne være en entusiast, der formår at kræse om produkter og videreformidle ciderens egenskaber og komplekse smagsnuancer