Port- og servicevagt

PERIODE

Under festivalen

 

OPGAVER

Der er mange porte i Helvede og vi har brug for dig til at hjælpe os med at holde styr på dem allesammen.

På dette hold er opgaverne mangeartede. Vi sørger bl.a. for at visse områder ikke bliver væltet af besøgende ved at tælle folk ind og ud, vi sørger for at der ikke sniger sig djævleyngel ind/ud igennem hegnet, sørger for der ikke er glasflasker på pladsen (de er så træls at blive ramt af i pitten) ved at hjælpe folk med at omhælde til engangskrus og meget andet. Fælles for alle opgaver er, at du skal hjælpe os med at passe godt på COPENHELL og alle vores dejlige gæster.

Du vil enten blive teamet op med, eller være i synsafstand til, en anden flink frivillig og vores zoneansvarlige sørger selvfølgelig for, at du har det godt på alle tidspunkter.

Foretrækker du at være lidt trukket væk fra al virvaret eller tæt på, hvor det hele sker? Begge dele kan lade sig gøre. Bare nævn det ved tilmeldingen, så vi kan tage højde for det i planlægningen. Og husk endelig også at nævne, hvis du gerne vil være på vagt med en ven.

Der vil være opgaver, som kan løses siddende. Så hvis det er et ønske, må du også meget gerne nævne det ved tilmelding.

 

KVALIFIKATIONER

  • Det afhænger af, hvilken opgave, du er på; men et godt overblik, en rar personlighed og ansvarstagen er altid et stort plus.