Kriterier for udlevering af Crew armbånd

Dette afsnit gælder kun COPENHELLs frivillige
(Troopers, Fighters, Warriors, Hellraisers & Hardcore Helpers)

 

Det er vigtigt at du er opmærksom på nedenstående kriterier for udlevering af dit Crew armbånd:

Dansk statsborger: 

Er du statsborger i Danmark, er du indforstået med, at der er følgende muligheder for fremvisning af gyldig legitimation ved udlevering af crew armbånd:

  • Gyldigt pas eller dansk legitimationskort (legitimationskortet skal være udstedt 1. marts 2018 eller senere) i fysisk form.
  • Farvebillede af gyldigt pas eller dansk legitimationskort (legitimationskortet skal være udstedt 1. marts 2018 eller senere) samt personligt ID-kort (kørekort eller sundhedskort), i fysisk form eller i officiel app-format, til at verificere gyldigheden af farvebilledet af passet eller det danske legitimationskort.

 

Vær opmærksom på, at kørekort ikke godkendes som gyldig legitimation alene.

Du kan bestille et legitimationskort her: https://www.borger.dk/samfund-og-rettigheder/Folkeregister-og-CPR/legitimation-og-id-kort

Kan du ikke fremvise nogen af overstående ved udlevering af crew armbånd forbeholder vi os retten til at nægte dig adgang til festivalpladsen.

 

EU/EØS-land, Norge eller Schweiz: 

Er du statsborger i et EU/EØS-land, Norge eller Schweiz er du indforstået med, at du skal fremvise gyldigt pas i fysisk form ved udlevering af crew armbånd.

Kan du ikke fremvise overstående ved udlevering af armbånd, forbeholder vi os retten til at nægte dig adgang til festivalpladsen.

 

Andet land: 

Er du ikke statsborger i Danmark, et EU/EØS-land, Norge eller Schweiz er du indforstået med, at du skal fremvise gyldigt pas i fysisk form og dansk udstedt ophold- og arbejdstilladelse (både forside og bagside), eller ret til at arbejde uden arbejdstilladelse ved udlevering af armbånd.

Vær opmærksom på, at der eksisterer opholds- og arbejdstilladelser fra andre EU-lande med ophold- og arbejdstilladelse i hele EU. Dette godtages ikke af de danske myndigheder, og en opholds- og arbejdstilladelse skal derfor være udstedt af en dansk myndighed, før den er gældende.

Læs mere om opholds- og arbejdstilladelser her: https://www.nyidanmark.dk/da/Du-vil-ans%C3%B8ge

Kan du ikke fremvise overstående ved udlevering af armbånd, forbeholder vi os retten til at nægte dig adgang til festivalpladsen.